Scott Roxter eRide 24

Rea
Artikelnummer: 269991-043
Scott Roxter eRide 24 passar dig som är junior och vill ha en MTB cykel för mycket åk i skogen. Detta är en 24” elcykel med motor från Bosch, en Active Line Plus. Dämpad framgaffel, brett rakt styre, inga skärmar, ingen belysning.

Regular Price: 23 995,00 kr

21 590,00 kr

Från 648 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 21619 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3623 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1824 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1021 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 721 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 648 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Scott Roxter eRide 24

Pojk- eller juniorcyklar har alltid funnits, de har ofta varit litet speciella. Det har varit speedwaystyren, limpsadlar och andra detaljer som ska tilltala en yngre cyklist. Hittills har det inte funnits någon sådan elcykel. Men nu har Scott tagit fram en i och med Roxter. Det är en 24” elcykel med motor från Bosch, en Active Line Plus. Dämpad framgaffel, brett rakt styre, inga skärmar, ingen belysning. Valet att göra en hardtail MTB är lyckat. Det är enkelt att göra den till en vardagscykel med skärmar och belysning, men de flesta vill nog ha den som den är. Valet av motor tyder på at man har prioriterat styrka, en Active Line Plus levererar 50Nm vilket räcker en bra bit. Speciellt med tanke på cykelns vikt och att dess förare inte är så stor. Mycket kul i skogen blir det!

Teknisk information

Teknisk information Scott Roxter eRide 24

Årsmodell 2019
Varumärke Scott
Hastighet 20km/h
Hjulstorlek 24"
Ramstorlek Nej
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Active 250w
Batteri Bosch 400Wh Power Pack Battery
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion Display
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano BR-MT200
Däck Kenda K1080 24x2,6"
Dämpning Hardtail
Växlar Shimano Altus SL-M200R/Shimano Alivio RD-M400 SGS
Vikt 19,8kg

Manualer

Recensioner

Recensioner Scott Roxter eRide 24

Du recenserar: Scott Roxter eRide 24

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.