Korg Basil Cento MIK

Endast 15 kvar på webblagret

629,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Korg Basil Cento MIK

Denna praktiska cykelkorg är perfekt för att lätta på lasten på vägen till skolan eller kontoret och ger gott om utrymme för budbärare eller skolväskor. Tillverkad av en finmaskig metall är den här hållbara korgen ett robust val. Den finns i matt svart och är ett klassiskt komplement till cyklar i alla storlekar. Vare sig du letar efter något för att frakta din last under pendlingen eller behöver något för att rymma en hel lista med matvaror efter att ha gått till affären, är den här korgen ett idealiskt val.

Monteringen av den här cykeln till din ram kan göras på så lite som en sekund, tack vare en förmonterad MIK-adapterplatta. Den här plattan innebär att du kan fästa din korg på vilken ram som helst med ett integrerat MIK-system. Även om din cykel inte har ett sådant system kan du fortfarande använda en MIK-hållarplatta för att tillhandahålla en förankringspunkt för denna nödvändiga korg. Det är lika enkelt att ta bort korgen, med ett bekvämt handtag som gör att du kan ta bort korgen från cykelramen och ta den med dig inomhus eller när du rör dig till fots. Letar du efter fler viktiga tillbehör till din cykel? Bläddra igenom hela kollektionen från Basil online idag.

Teknisk information

Teknisk information Korg Basil Cento MIK

Färg Svart
Varumärke Nej
Storlek Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Korg Basil Cento MIK

Du recenserar: Korg Basil Cento MIK

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.