Hyper Värmehandtag Moped/MC 22mm

Håll dina händer varma med dessa värmehandtag ifrån Hyper

999,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Hyper Värmehandtag Moped/MC 22mm

Universala värmehandtag för moped/motorcykel som håller dina händer varma under höst, vår och vinter. Värmehandtagen har 5 olika lägen att välja mellan beroende på hur varma du vill att de ska bli. Med medföljande display ställer du enkelt in vilken värmenivå du vill ha, samtidigt som du kan hålla koll på din batterinivå. Längden på handtagen är 130mm. Handtagen är öppna, vilket möjliggör återmontering utav mopeden/MCns original styrvikter. Saknar ditt fordon styrvikter så följer det med lock som du kan montera på änden utav handtagen för att vatten och smuts inte skall komma in i dom.

Passar mopeder och motorcyklar med 22mm styre, passar bland annat till
Alla Drax modeller
Alla Kymco moped/MC modeller
Alla Baotian modeller
Vespa ET2/ET4/LX/LXS/Primavera/Sprint
Piaggio Zip/Typhoon/Liberty
m.m.

OBS! Passar inte till NIU mopeder/MC

Teknisk information

Teknisk information Hyper Värmehandtag Moped/MC 22mm

Färg Svart
Varumärke Nej
Storlek Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Hyper Värmehandtag Moped/MC 22mm

Du recenserar: Hyper Värmehandtag Moped/MC 22mm

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.