Hjälm Bontrager Solstice MIPS S/M Blk

Artikelnummer: 552347
Solstice MIPS-hjälm är beviset på att du inte behöver spendera en större summa för att få en lättanvänd och snygg cykelhjälm med MIPS och bästa passform, Top 4:a av 24 testade hjälmar i Folksams stora hjälmtest.

Endast 2 kvar på webblagret

749,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Hjälm Bontrager Solstice MIPS S/M Blk

Solstice MIPS-hjälm är beviset på att du inte behöver spendera en större summa för att få en lättanvänd och snygg cykelhjälm med bästa passform. Top 4:a i Folksams stora hjälmtest. Den är utrustad med MIPS (Multi-directional Impact Protection System) vilket skyddar mot rotation av hjärnan i huvudet som är den vanligaste orsaken till hjärnskador. Den har en elegant integrerad skärm med pluggar för att se snygg ut även när du inte använder den avtagbara skärmen.

Teknisk information

Teknisk information Hjälm Bontrager Solstice MIPS S/M Blk

Färg Svart
Storlek S 51-57 cm
Inbyggt solvisir Nej
Typ Nej
Varumärke Bontrager

Manualer

Recensioner

Recensioner Hjälm Bontrager Solstice MIPS S/M Blk

Du recenserar: Hjälm Bontrager Solstice MIPS S/M Blk

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.