Electra Café Moto Go!

Rea

Valbara tillbehör

Ordinarie pris 449,00 kr

349,00 kr

Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
Storlek 
799,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
179,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
299,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr

Ordinarie pris 50 999,00 kr

48 995,00 kr

Från 1470 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 49024 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 8191 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 4108 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 2285 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 1605 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 1470 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Electra Café Moto Go!

Om du blandar lite modern nostalgi med grym cruiserkomfort och praktisk användarvänlighet så kan resultatet bli en Electra Café Moto Go! Det här är en unik elassisterad hoj med böljande ramdesign och en avslappnad "jag-kör-helst-på-bakhjulet-attityd" som rörts ihop med klassiska BMX-vibbar och lite skön motocross feeling. 

Ett skulpturalt transportmedel med massor av karaktär där skaparna lagt stor vikt både på helheten och på de små detaljerna, helt perfekt för dig som vill ha tydligt utmejslad bekvämlighet men samtidigt vill kunna köra snabbt utan att ödsla värdefull energi. Modellen är inte bara snabb, tålig, snygg, lätthanterlig och funktionell utan den är faktiskt precis så enastående bekväm att cykla på som det ser ut.

Kraften levereras av Bosch och består av en högkvalitativ motor (Performance Line CX) på hela 250 watt vilket kombineras med ett snyggt integrerat och kraftfullt 500Wh batteri som ser till att sträckor på upp till 65 km inte utgör några som helst problem. Tack vare drivning direkt på vevaxeln med exceptionellt smidiga Gates Carbon Belt Drive så har du alla förutsättningar för massor av sköna mil med ett klassledande tryck i pedalerna. Motorn samarbetar med den helt inkapslade drivlinan från Enviolo Trekking, vilket ger dig underbart steglösa växlingar även under full belastning och allt sker effektivt (det fungerar precis lika smidigt som automatväxeln på din bil), underbart tyst och ger dig dessutom en imponerande räckvidd i precis rätt hastighet. 

Tycker du att de feta däcken levererar helt rätt look? Vänta bara tills du tar din första åktur, dessa fylliga däck (26 x 2.8") ger dig en oslagbart skön känsla och dessutom full sinnesfrid tack vare dess tåliga konstruktion. Trots sin imponerande volym har däcken relativt lågt rullmotstånd och absorberar både stötar och slag på ett sätt som för tankarna till mjuk limousinekomfort.

När du vill få stopp på ekipaget så har du tillgång till effektiva hydrauliska skivbromsar som kräver minimalt med underhåll och samtidigt ger dig pålitlig bromsprestanda året runt och i alla typer av väder. Cykeln är dessutom utrustad med färgmatchade skärmar, både sadel och handtag från engelska Brooks samt givetvis en högkvalitativ belysning för maximal säkerhet.

Allt från ramform ner till minsta lilla mutter genomsyras av kvalitativa materialval där fokus ligger på hårdkokt attityd, funktionell bekvämlighet och robust slitstyrka. En generös utrustningsnivå är väl mer eller mindre självskrivet när det handlar om prylar från Americana, men givetvis kan du sätt din personliga prägel på din nya Electra med en massa snygga tillbehör. 

En grymt skön elcruiser med en unik ramdesign som levererar rolig, bekväm, äventyrlig och kontrollerad cykling och som kommer ge maximalt med credd och uppskattande kommentarer. Sist, men absolut inte minst, så kommer din Cafe Moto se till att du aldrig missar Happy Hour!

Denna elcykel följer svensk standard för elcyklar SS-EN 15194:2017 vilket innebär att den hjälper till upp till 25 km/h och max 250W

Teknisk information

Teknisk information Electra Café Moto Go!

Årsmodell 2021
Varumärke Electra
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 26"
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Performance CX
Batteri 500ah
Laddningstid 6timmar
Räckvidd 5-8 mil
Display Bosch Purion
Broms Skivbroms
Kedja Rem
Däck 26"
Handtag / Sadel Brooks
Lampa Ja
Dämpning Odämpad
Växlar Enviolo steglös växel

Manualer

Recensioner

Recensioner Electra Café Moto Go!

Du recenserar: Electra Café Moto Go!

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.