Filter

 1. Växlar antal: Ta bort denna artikel 7
Reafilter ▼
 1. På rea (1)
Varumärke ▼
 1. Batavus (2)
Hjulstorlek ▼
 1. 28'' (2)
Bromstyp ▼
 1. Skivbroms (2)
Färg ▼
 1. Silver (2)
Dämpning ▼
 1. Odämpad (2)
Årsmodell ▼
 1. 2020 (2)
Växlar antal ▼
 1. 11-16 (1)
 2. (2)
 3. 8-10 (25)

Elcykel Sport - hybrid

Hos oss hittar du hybridcyklar från välkända varumärken så som Merida, Scott, Batavus, Trek och många fler. En hybrid elcykel kan användas till många olika tillfällen, t.ex. till träning, pendling eller kortare körsträckor ner till mataffären. Använd den helt efter eget behov! Dessa elcyklar är ofta utrustade med pakethållare och stänkskärmar samt anpassad för alla väder, perfekt för det nordiska klimatet. Det som kännetecknar en hybrid elcykel är det raka styret, de effektiva bromsarna och den lätta vikten. Man kan säga att det är en kombination av en mountainbike och racercykel. Köp en hybrid elcykel online eller provkör elcyklarna i vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm. Har du frågor om våra hybridmodeller? Maila oss, så hjälper vi dig hitta rätt elcykel för dig!

2 artiklar

per sida

 • Batavus Razer E-Go Dam Silver 2020 BE101040-GR
  Batavus Razer är en av våra pendlarfavoriter på grund av den starka motorn från yamaha, i kombination med hydrauliska bromsar och en låg vikt på 20kg. Den inkapslade navväxeln från Shimano minimerar serviceintervallen. Man kan enkelt justera körställningen tack vare ett smart styrhuvud. Razer är dessutom riktigt snygg och stilren. Läs mer

  Regular Price: 24 995,00 kr

  22 490,00 kr

 • Batavus Razer E-Go Herr Silver 2020 BE500550-GR
  Batavus Razer är en av våra pendlarfavoriter på grund av den starka motorn från yamaha, i kombination med hydrauliska skibvbromsar. Den låga vikten på 20kg gör att den fungerar utmärkt även utan elassistans. Den inkapslade navväxeln från Shimano minimerar serviceintervallen. Man kan enkelt justera körställningen tack vare ett smart styrhuvud. Razer är dessutom riktigt snygg och stilren. Läs mer
  26 495,00 kr

2 artiklar

per sida

Hybrid elcykel för pendling och nöje!

För dig som vill pendla, cruisea, glida eller sporta.

Sportcyklar, även kallade hybrid eller herrcyklar, är designade med byxbärande cyklister i åtanke med en rak ram mellan sadel och styre. Oftast är styret något lägre än på klassiska elcyklar, vilket gör att man har en något framlutande ställning på elcykeln. Perfekt för dig som letar efter en ergonomisk elcykel.

Sportcykeln är lika mångsidig som dig, vi har modeller som passar dig som ska pendla och för dig som bara vill glida runt på stan, på landsväg eller grusväg.

Viktiga saker att tänka på när man handla hybridcyklar är hur man vill sitta på cykeln, var man kommer cykla med elcykeln och hur långt man vill cykla med den. Med din position på cykeln är det bästa för att hitta rätt att testa flera modeller av sportcyklar tills du hittar rätt. Kommer du cykla på asfalt eller betong så är inte en stötdämpare ett måste, men om du ska cykla över stenar och rötter så rekommenderar vi en hybridcykel med någon typ av dämpning.

Hybrid elcyklar kommer därför i många olika modeller, ramstorlekar och hjulstorlekar. Vi hjälper dig alltid att hitta rätt elcykel och är du inte nöjd med din sportcykel så har vi 30 dagars öppet köp.