Monark e-Karin 7vxl Dam Brun 51 cm 2019

Rea
Artikelnummer: YEM2175131
Monark Karin är Sveriges mest sålda damcykel, självaste originalet av damcyklar. Den har den där klassiska looken, är riktigt slitstark och håller år efter år i alla väder. Med en riktigt skön sadel, ergonomiskt utformade handtag och effektiva bromsar är detta en riktig kvalitetscykel.

Regular Price: 24 495,00 kr

21 048,00 kr

Från 632 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 21077 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3533 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1779 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 996 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 704 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 632 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Monark e-Karin 7vxl Dam Brun 51 cm 2019

E-Karin är en riktig storsäljare från det svenska varumärket Monark. Är du på jakt efter en klassisk elcykel som är anpassad efter det svenska klimatet och som är lättkörd året runt? Ja, då behöver du inte leta längre. Oavsett om du ska skjutsa barnen till skolan eller ta en cykeltur med dina vänner ger motorn extra kraft för alla typer av ärenden. Cykeln är omtyckt av unga såväl gamla. En riktig kvalitetscykel, med ett tidlöst formspråk och modern teknik. Den är utrustad med en tyst och effektiv motor från Shimano Steps, ett 11,6 Ah batteri som har en uppladdningstid på 4 h för full kapacitet. Cykelkorg, stänkskydd, belysning och godkänt SSF-lås kommer med cykeln som standardutrustning.

Teknisk information

Teknisk information Monark e-Karin 7vxl Dam Brun 51 cm 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Monark
Färg Brun
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Ramstorlek 51 cm
Motortyp Mittmotor, Shimano STEPS
ELcykelmotor Shimano Steps 5000
Batteri 400Wh 11,6Ah
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display LCD Shimano
Bromstyp Fälgbroms, Rull-trumbroms
Broms Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
Däck Spectra Pergo Regular Reflex 40-622
Lampa Batterilampa on/off Bak: Diodlampa on/off
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Monark e-Karin 7vxl Dam Brun 51 cm 2019

Du recenserar: Monark e-Karin 7vxl Dam Brun 51 cm 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.