Monark Delbar EL Blå matt 2019

Artikelnummer: YEM5033831
Nyhet från klassiska Monark! En ihopfällbar elcykel som passar perfekt för den som har trångt om utrymme i lägenheten eller vill ha med sig cykeln på semestern. Den är mycket lätt och smidig att ta med vart som helst, när som helst.

16 990,00 kr
Från 510 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 17019 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2857 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1441 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 809 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 573 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 510 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Monark Delbar EL Blå matt 2019

Monark Delbar är en ihopfällbar elcykel från anrika Monark i Varberg. Elsystemet består av en motor på 250W som driver på framhjulet. Batteriet är på 11,6Ah och ger dig en räckvidd på upp till 7 mil. Denna modell är ett utmärkt alternativ till dig som vill ha en smidig cykel antingen hemma i lägenheten eller på tex. campingsemestern eller båten. Precis som övriga elcykel-modeller från Monark så monteras och lackas denna i Varberg.

Teknisk information

Teknisk information Monark Delbar EL Blå matt 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Monark
Färg Blå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 20''
Motortyp Framhjulsmotor
ELcykelmotor E-Going
Batteri E-going 36V 11,6Ah med integrerad belysning
Laddningstid 6h
Räckvidd 4-7 mil
Display LED, E-Going
Bromstyp Fälgbroms, Fotbroms
Broms Shimano/Spectra
Däck Spectra Capio Regular Reflex 47-406
Lampa Batterilampa on/off Bak: Diodlampa on/off
Dämpning Odämpad

Manualer

Recensioner

Recensioner Monark Delbar EL Blå matt 2019

Du recenserar: Monark Delbar EL Blå matt 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.