Gocycle GS Grå/Svart

Gocycle GS passar perfekt för dig som pendlar i stadsmiljö eller kortare pendling. Cykeln har ett väldigt kompakt format då det går att fälla ihop den samt ta av hjulen. Den ultimata campingcykeln!

32 995,00 kr
Från 990 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 33024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 5524 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2775 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1547 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1089 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 990 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Gocycle GS Grå/Svart

Gocycle GS är en av de lättaste elcyklarna på marknaden, modellen väger endast 16,5kg. Ramen är gjord i en magnesiumlegering, en stark och lätt ram är resultatet dessutom är fälgarna gjorda i samma material. Gocycle GS är en utmärkt cykel för att ta sig runt i stan eller kortare pendling. Tack vare dess konstruktion med ihopfällbar ram och löstagbara hjul så funkar den även utmärkt som "campingcykel" tack vare dess kompakta format ihopfälld. Gocycle GS är inte bara en lätt och smidig cykel, den är också komfortabel att cykla på, den har inbyggd fjädring på bakhjulet och det i kombination med bredare däck gör den väldigt skön att cykla på. Med hjälp av din telefonapp kan du ställa in hur motorns assistans ska bete sig, du kan få uppgifter om hur långt du cyklat, hur många kalorier som bränts med mera. En utmärkt cykel för dig som prioriterar smidighet, låg vikt, kompakt format och gillar teknik. Till modellern finns även ett stort antal tillbehör som du kan läsa mer om här:

https://gocycle.com/models/gocycle-gs/

Teknisk information

Teknisk information Gocycle GS Grå/Svart

Varumärke GoCycle
Färg Svart
Hastighet 25 km/h
Hjulstorlek 20''
Din längd 150-160cm, 160-170cm, 170-180cm, 180-190cm, 190-210cm
Motortyp Bakhjulsmotor
ELcykelmotor Gocycle proprietary motor
Batteri 13,5Ah 22V, 300Wh
Laddningstid 7h
Räckvidd 3-5 mil
Display Gocycle Handlebar display
Bromstyp Skivbroms
Broms Hydralisk skivbroms
Däck 406-50 / 20 x 1.75-tum
Handtag / Sadel Velo D2 Comfort, Gocycle Standard
Lampa Gocycle Light Pipe
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 3-speed
Vikt 16,5kg

Manualer

Recensioner

Recensioner Gocycle GS Grå/Svart

Du recenserar: Gocycle GS Grå/Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.