Gocycle GX White/Gloss Black

Gocycle GX är den optimala pendlarcykeln. Det kraftfulla batteriet på 300 Wh ger en räckvidd på 65 km med en 7 timmars laddningstid.

35 999,00 kr
Från 1080 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 36028 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 6025 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 3025 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1685 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1186 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1080 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Gocycle GX White/Gloss Black

Om du bor i en livlig stad, kan en hopfällbar cykel vara otroligt användbar. Gocycle GX kan enkelt tas med på tåget, i taxin eller på bussen. Med andra ord: den optimala pendlarcykeln. Om du inte vill ställa cykeln utomhus går det enkelt att vika ihop den och ta med in på kontoret eller i lägenheten. Otroligt smidigt! Till skillnad från tidigare modeller kan Gocycle GX vikas ihop med hjulen på och det tar bara några sekunder. Det kraftfulla batteriet på 300 Wh ger en räckvidd på 65 km med en 7 timmars laddningstid.

Teknisk information

Teknisk information Gocycle GX White/Gloss Black

Årsmodell 2019
Varumärke Gocycle
Färg Vit
Hastighet 25 km/h
Hjulstorlek 20''
Ramstorlek Nej
Motortyp Framhjulsmotor
Batteri 13.7Ah, 22V, 300 Wh
Laddningstid 7h
Display Gocycle Handlebar Display
Broms hydralisk skivbroms
Däck 406-54, 20 x 2.25-tum
Handtag / Sadel Velo Sport,
Dämpning Odämpad
Vikt 17.8 kg
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Gocycle GX White/Gloss Black

Du recenserar: Gocycle GX White/Gloss Black

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.