Crescent Elir 24vxl 47cm Grå

Rea
Artikelnummer: YEC0944733
Elir är i grundutförande strippad, inga skärmar, ingen belysning, ingen pakethållare. Det är en smidig 27,5” cykel med en bakhjulsmotor som ger cykeln riktigt bra skjuts, framgaffeln är dämpad. Sätter man på ett skärmkit och belysning så får man en kul pendlarhoj som fungerar är offroad.

Regular Price: 16 890,00 kr

15 995,00 kr

Från 480 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 16024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2691 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1358 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 763 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 541 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 480 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Att en elcykel är ett praktiskt fordon har de flesta lärt sig vid det här laget. Du som är mogen för lektion två är välkommen att testa Elir, vår nya el-mtb. Det här är en bekväm pendlarcykel året runt. Ta en sväng ut i skogen eller på en dammig grusväg så får du känna, hur fantastiskt rolig en elcykel kan vara. Den 45 Nm starka motorn sitter i bakhjulet, vilket är en fördel eftersom placeringen gör att kedja och drev inte utsätts för extra påfrestningar när du accelererar. Du reglerar motorstyrkan genom att välja effektläge och sedan är det bara att börja trampa. Vill du ha mer eller mindre kraft är det bara att justera med knapparna på styret. En tydlig LCD-display visar info om batteriets laddning och hur långt du kan cykla innan det är dags att koppla det till eluttaget. Elir är förstärkt där det behövs för att klara den extra kraften från motorn men i övrigt liknar den en vanlig mountainbike från Crescent: lätt aluminiumram, dämpad framgaffel, 24 växlar, hydrauliska skivbromsar och grovmönstrade däck. Hjulstorleken är 27,5 tum

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2018
Varumärke Nej
Färg Grå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 27,5"
Ramstorlek 47 cm
Motortyp Bakhjulsmotor
ELcykelmotor E-Going
Räckvidd 4-7 mil
Display E-Going
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano BR-315
Kedja KMC HV-800
Däck TEC Elimo 27,5x2.1
Handtag / Sadel Spectra, TEC ACTIVIUS
Dämpning Dämpad
Växlar Shimano Acera
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Crescent Elir 24vxl 47cm Grå

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.