Trek UM4+ Herr Silver 400WH 2019

Rea

Trek UM4+ ser på håll ut som en ganska vanlig herrcykel med mittmotor. Granskar men den närmare så hittar man dock en mycket intressant detalj. Den inte en vanlig cykelkedja utan en rem som driver bakhjulet. Det blir starkt och helt ljudlöst, inget rassel från kedjan. Den traditionella ramen gör cykeln mycket komfortabel, men det justerbara styret gör det möjligt att ha en litet mer framåtlutad aktiv körställning. Däcken är rejäla, s.k. ballongdäck. Cykeln är givetvis utrustad med belysning, skärmar och pakethållare. Obs! Ingen fotbroms, men hydrauliska skivbromsar fram och bak.


Som ett led i att säkerställa kvalité och att kunden får rätt elcykel så har vi inte möjlighet att skicka Treks elcyklar, vi vill därför gärna att ni kommer in till butiken i Stockholm för att hämta din nya Trek.
Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
Trek UM4+ MEN L SL 400WH 2019 Restorder

Regular Price: 30 999,00 kr

25 995,00 kr

Från 780 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 26024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 4358 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2191 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1224 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 863 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 780 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Trek UM4+ Herr Silver 400WH 2019

Detta är en redig herrcykel av klassiskt snitt med modern teknologi. Motorn är en Bosch Active plus, batteriet är standard, 400Wh. Hydrauliska skivbromsar fram och bak. Växel Shimano Nexus 7, remdrift, alltså inte någon vanlig cykelkedja. Utrustning som ingår är skärmar, pakethållare lås och fast monterad belysning. Med tanke på att det är remdrift och inbyggda växlar är detta en cykel som lämpar sig väl för vinterväglag. Remmen tar inte skada av vätan, växeln är helt inkapslad vilket gör den mycket väl skyddad från salt och snöslask.

Teknisk information

Teknisk information Trek UM4+ Herr Silver 400WH 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Silver
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Active+, 250 W, 50 Nm
Batteri Bosch Powerpack 400Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano hydrauliska
Kedja Gates CDX-rem
Däck Schwalbe Big Apple K-Guard, 700x50c
Lampa AXA Blueline 30
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Vikt 22,90kg
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Trek UM4+ Herr Silver 400WH 2019

Du recenserar: Trek UM4+ Herr Silver 400WH 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.