Trek UM2+ Blå 400Wh Herr 2019

Rea

Om man är ute efter en rejäl cykel med bra lastkapacitet så är detta ett mycket bra val. Både fram- och bakre pakethållare är mycket starka och utrustade med bagagestroppar. Mittmotor från Bosch med batteri från samma tillverkare. Hydrauliska skivbromsar fram och bak. Mycket bra belysning.


Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
Trek UM2+ MEN L BK 400WH 2019 Restorder
Trek UM2+ MEN XL BK 400WH 2019 Restorder

Regular Price: 26 999,00 kr

21 249,00 kr

Från 638 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 21278 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3567 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1796 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1005 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 710 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 638 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Trek UM2+ Blå 400Wh Herr 2019

Trek UM2+ är en praktisk perfekt elcykel för vardagens alla turer så som jobbpendling till längre helgsäventyr. På Trek UM2+ har Trek investerat i riktigt bra komponenter för vardagspendling. De kraftfulla hydrauliska skivbromsarna från shimano har bra bromskraft i både lerigt och vått underlag. Cykelns ram är tillverkad i Alpha aluminum, detta gör ramen lätt samtidigt som den blir väldigt stark. Ramen har en mycket bra damgeometri och detta gör att på och avstigning av elcykeln blir smidigt. Framtill på cykeln finner du en mycket gedigen pakethållare där du kan t.ex lasta varor från livsmedelsbutiken. Man kan antingen montera en tjusig korg eller använda spännremmar. UM2+ drivlina består av Shimano Nexus 7 växlar samt en mittmonterad Bosch Active Line mittmotor. En Bosch Purion kontroller styr elcykelns sysytem, Purion har en Walk Assitans funktion. Denna kan hjälpa dig när du leder cykel t.ex upp för en brantbacke. Batteriet består av ett PowerPack 400wh batteri. Motorn har en effekt på 250w och 40Nm samt assisterar dig till 25km/h. Nexus 7 växlarna är integrerade, i och med det så är det minimalt med underhåll på dessa. Som standard har cykeln skärmar, fram och bak pakethållare, Spanninga-lampor som styrs i displayen.

Teknisk information

Teknisk information Trek UM2+ Blå 400Wh Herr 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Blå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Active, 250 W, 40 Nm
Batteri Bosch Powerpack 400Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano hydrauliska
Däck Schwalbe Big Apple K-Guard, 700x50c
Lampa Spanninga Axendo, Spanninga SOLO
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus, 7-växlat
Vikt 24kg
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Trek UM2+ Blå 400Wh Herr 2019

Du recenserar: Trek UM2+ Blå 400Wh Herr 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.