Trek TM1+ Silver Herr 400Wh 2019

Rea

Oavsett vad du använder din cykel till, är denna modell från Trek ett riktigt bra val. Den går att använda både till pendling och cykeläventyr. Elcykeln har en Walk Assist funktion som hjälper dig när du leder cykeln för en brantbacke eller upp från en brant cykelkällare, riktigt smidigt!Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
Trek TM1+ MEN XL SL 400WH 2019 Restorder

Regular Price: 23 999,00 kr

17 995,00 kr

Från 540 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 18024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1525 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 855 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 605 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 540 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Trek TM1+ Silver Herr 400Wh 2019

TM1+ Herr elcykel är en bra och pålitlig cykel oavsett om du ska jobbpendla eller om du ska ut på cykeläventyr på helgerna. Cykeln har en robust ram i Alpha aluminium vilket gör att ramens vikt inte blir så hög. Drivlinan består av en mittmonterad motor från Bosch och växlarna är utanpåliggande 8växlar från shimano vilket gör Trek TM1+ Herr till en bra cykel för pendling samt längre helgturer. Motorn har en effekt på 250w och 40Nm samt drivs av en kontroller som heter Purion. Med denna kontroller så har elcykeln en Walk Assist funktion som hjälper dig när du leder cykeln för en brantbacke eller upp från en brant cykelkällare. Denna Trek är utrustad med breda däck för att öka stabiliteten, styrstam som går att justera, dämpad sadelstolpe samt framgaffel, hydrauliska skivbromsar som fungerar bra i alla väder, pakethållare, ram/U-lås, skärmar samt lampor. Denna elcykel assisterar upp till 25km/h.

Teknisk information

Teknisk information Trek TM1+ Silver Herr 400Wh 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Silver
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Active, 250 W, 40 Nm
Batteri Bosch Powerpack 400Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano hydrauliska
Däck Schwalbe Energizer Life K-Guard, 700x47c
Lampa Ja, fram och bak
Dämpning Dämpad
Växlar Shimano Tourney/Altus
Vikt 22,3kg

Manualer

Recensioner

Recensioner Trek TM1+ Silver Herr 400Wh 2019

Du recenserar: Trek TM1+ Silver Herr 400Wh 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.