Trek TM1+ LOWSTEP Röd Dam 400WH 2019

Rea

Trek TM1+ LOWSTEP är bra för dig som behöver en riktigt tillförlitlig cykel som är utmärkt för pendling eller för att hitta nya roliga cykelrutter. Med andra ord är detta en mångsidig cykel.Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
TrekTM1+ LOWSTEP L RD 400WH 2019 Restorder

Regular Price: 23 999,00 kr

17 599,00 kr

Från 528 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 17628 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2958 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1492 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 837 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 592 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 528 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Trek TM1+ LOWSTEP Röd Dam 400WH 2019

Trek TM1+ är en bra pendlingscykel med goda komponenter, den har som standard lamporn, pakethållare, skärmar samt ett ramlås/U-lås. Trek TM1+ LOWSTEP är utrustad med en ram i Alpha aluminium vilket ger ramen en låg vikt. Ramen är även designad med ett lågt insteg vilket gör att det blir väldigt lätt att kliva av och på elcykeln. Elsystemet är från välkända Bosch och motorn är av modellen Bosch Active som styrs av Bosch kontrollenhet Bosch Purion. Cykeln assisterar upp till 25km/h och motorn är på 250w och 40Nm. I detta system finns även så kallad Walk-Assist vilket hjälper dig när du ska leda din elcykel upp från t.ex en brant cykelkällare eller om du vill leda den för en brant uppförsbacke. En gedigen pakethållare samt stora skärmar är standard på cykeln. Växlarna består av 8 växlar från Shimano. Trek TM1+ har säkra hydrauliska skivbromsar som är väldigt effektiva i alla väderlekar. Komforten är mycket god då denna elcykel har dämpad sadelstolpe samt dämpad framgaffel, detta gör Trek TM1+ LOWSTEP till en utmärkt pendlingscykel. Cykeln levereras med ett batteri på 400wh.

Teknisk information

Teknisk information Trek TM1+ LOWSTEP Röd Dam 400WH 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Röd
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Active, 250 W, 40 Nm
Batteri Bosch Powerpack 400Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano hydrauliska
Däck Schwalbe Energizer Life K-Guard, 700x47c
Lampa Trelock/Spanninga SOLO
Dämpning Dämpad
Växlar Shimano Tourney, Shimano Altus
Vikt 22,50kg
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Trek TM1+ LOWSTEP Röd Dam 400WH 2019

Du recenserar: Trek TM1+ LOWSTEP Röd Dam 400WH 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.