Marvil E-motion Comfort Dam 7-V Svart 2019

E-motion är en prisvärd elcykel från Marvil som passar utmärkt för kortare sträckor. Den är komfortabel, välutrustad och enkel att framföra. Ska du t.ex.iväg och handla så finns det gott om utrymme för en matkasse i cykelkorgen.

14 995,00 kr
Från 450 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 15024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2524 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1275 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 717 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 508 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 450 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Marvil E-motion Comfort Dam 7-V Svart 2019

Är du på jakt efter en prisvärd elcykel är Marvil E-Motion Comfort 7V något för dig. En damcykel med lågt insteg och klassiskt utseende. Redan från början finns det man kan behöva för sina dagliga bestyr såsom att handla eller pendla till jobbet. Den originalmonterade cykelkorgen ger dig möjlighet att få med dig matkassen eller jobbväskan. Modellen är utrustad med ett navväxlar från Shimano. Med sju växlar och framhjulsmotor tar du dig upp även för de trögaste backarna utan svett. Batteriet på 11,6Ah (417Wh) gör att du kan ta dig upp till sju mil på en laddning. E-Motion motorn är utrustad med Wawe-Sine vilket ger en tystare motorgång än de flesta andra cyklar. Finns i färgerna sandbeige och svart.

Teknisk information

Teknisk information Marvil E-motion Comfort Dam 7-V Svart 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Marvil
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Ramstorlek Nej
Motortyp Framhjulsmotor
ELcykelmotor E-Motion
Batteri 36 V, 11 AH/396 watt
Räckvidd 4-7 mil
Display LED
Bromstyp Fotbroms, Skivbroms
Lampa Ja, fram och bak
Tillbehör ingår Justerbar styrstam, korg, lås
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Marvil E-motion Comfort Dam 7-V Svart 2019

Du recenserar: Marvil E-motion Comfort Dam 7-V Svart 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.