Helkama E-Jopo 24" 3-v Svart 2019

Artikelnummer: HYE324-M-U
Finska Helkama Jopo är perfekt för den som bor i stan och mestadels bara cyklar omkring i närområdet. Dess storlek gör den enklare att hantera vad gäller förvaring än vad en fullstor cykel är. Den är också litet lättare vilket är bra när man ska ta in den hemma och på jobbet.

12 995,00 kr
Från 390 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 13024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2191 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1108 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 624 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 444 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 390 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Helkama E-Jopo bygger på den klassiska modellen Helkama Jopo. Precis som originalet en enkel men rolig cykel. Elcykelmodellen är utrustad med en motor i framhjulet på 250W samt ett batteri på 10,4Ah (374Wh). Det ger dig många timmars nöje på sadeln. Den perfekta cykeln att bara cykla runt på för att det är kul!

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke Helkama
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 24"
Ramstorlek Nej
Motortyp Framhjulsmotor
Batteri Li-jon 374Wh-36V-10,4Ah
Laddningstid 6h
Räckvidd 3-5 mil
Bromstyp Fotbroms, V-broms
Däck SCHWALBE ROAD CRUISER 47-507
Dämpning Odämpad
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Helkama E-Jopo 24" 3-v Svart 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.