Electra Loft Go! 8I Unisex Vit 2019

Tillfälligt slut i lager


Loft är en relativt ”normal” cykel för att komma från Electra. Det är en vacker damcykel med riktigt feta däck och en elegant ram i gräddvitt eller olivgrönt. Fullutrustad från början och med en Bosch Active Line som hjärta i elsystemet. Fin kvalitet genomgående.

27 999,00 kr
Från 840 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 28028 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 4692 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2358 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1316 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 928 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 840 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Electra bygger inte bara coola glidarcyklar, med Loft Go har de tagit fram en riktigt fin allroundcykel i unisexmodell. Bekväm körställning, fjädrad sadel, stor fin ringklocka och en nätt och fin frampakethållare för litet extra last. Fast monterad belysning och lås ingår. Elsystemet från tyska Bosch garanterar säker och stabil funktion. De bruna ballongdäcken i kombination med de fina färgerna, Cream och Green Tea, ger cykeln en egen och sober look.Växelsystemet, Shimano Nexus 7 garanterar enkel och problemfri färd. En elcykel med egen profil och karaktär, utan att pruta på kvalitet och funktion.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke Electra
Färg Vit
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Bosch, Mittmotor
Batteri Bosch Powerpack 400Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Bromstyp Skivbroms
Lampa Ja, fram och bak
Dämpning Odämpad

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Electra Loft Go! 8I Unisex Vit 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.