Crescent Elsa 8vxl 51cm Röd 2019

Artikelnummer: YEC9385133
Crescent Elsa är en praktisk cykel som passar utmärkt för pendling i alla väder. Trots sitt klassiska utseende är cykeln mycket stark. Mittmotorn från Shimano gör det enkelt att ta sig an de allra brantaste backarna. Riktigt mycket körglädje!

32 900,00 kr
Från 987 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 32929 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 5508 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2767 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1542 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1086 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 987 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Crescent Elsa är en riktigt fin modell med klassiskt utseende. Trots att sitt klassiska utseende har denna elcykel utrustats med en kraftull centrummotor. Tack vare att cykeln är standardutrustad från fabrik med pakethållare och stänkskärmar så har du en praktisk cykel som fungerar utmärkt för pendling även i lite tråkigare väder. Tack vare mittmotorn som kommer från Shimano tar du dig enkelt upp för även de tyngsta backarna. Dessutom blir cyklingen mer naturlig och roligare med en mittmotor eftersom cykeln känner av när du behöver hjälpen som mest. Batteriet är på 400Wh som tar dig upp till 125km på en laddning (fabriksuppgifter, Shimano). Crescent Elsa har utrustats med den finaste växeln Shimano har att erbjuda, nämligen Shimano Nexus 8 Di2, där Di2 innebär att växlarna drivs av en liten elmotor. Tack vare denna lösning så blir växlarna i det närmaste underhållsfria eftersom det är väldig få rörliga delar och antalet lägen är 8. Crescent Elsa Di2 är helt enkelt en riktigt fin klassisk cykel med moderna komponenter och praktiska detaljer, en av de finaste cyklarna som rullat ut ut Crescents fabrik i Varberg.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke Crescent
Färg Röd
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Ramstorlek 51 cm
Din längd 160-170cm, 170-180cm
Motortyp Mittmotor, Shimano STEPS
ELcykelmotor Shimano Steps 6000
Batteri E-going 36V 11Ah
Laddningstid 6h
Räckvidd 4-7 mil
Display Shimano SC-E6010
Bromstyp Fotbroms, Rull-trumbroms
Broms Shimano Nexus
Däck Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Lampa Axa Pico LED /Integrerad i batteri
Tillbehör ingår Ramlås
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 8 Di2

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Crescent Elsa 8vxl 51cm Röd 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.