Lastcykel

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Cargo elcykel

Med en Cargo elcykel får du gott om plats för extra last under cykelturen. Våra Cargo lastcyklar passar perfekt för dig som vill ersätta bilen men ändå vill få ihop vardagspusslet. Med en Cargo elcykel kan du få plats med flera barn, husdjur och packning samtidigt som det är mer ekonomiskt och miljövänligt än att ta bilen till och från förskolan. För våra yngre passagerare blir det dessutom betydligt roligare.

Våra Cargo elcyklar är välutrustade med extra starka mittmonterade elmotorer för att de ska kunna assistera bra i alla lägen. Vi garanterar även extra god säkerhet tack vare att elcyklarna kommer utrustade med hydrauliska skivbromsar. Hos oss hittar du Cargo elcyklar från de svenska varumärkena Lifebike och Crescent. Dessa Cargo elcyklar kännetecknas av högkvalitativa delar, anpassade efter vårt nordiska klimat.

Kolla in våra Cargo modeller och gör dig av med bilen redan idag! Köp din Cargo elcykel online eller provkör elcyklarna i vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm. Har du frågor om våra Cargomodeller? Maila oss, så hjälper vi dig hitta rätt elcykel med den där extra goda lastningskapaciteten.