Batavus Zonar E-Go Herr

Rea
Artikelnummer: CYBAZOHMBLGR
En elcykel perfekt för både vardagligt bruk och helgturer.

Produktbeskrivning

Detaljer

Zonar E-go är dynamisk, sportig och passar både i stadsmiljö och terräng. Cykeln är ett bra val om du vill kunna använda den till din konditionsträning. Den accelererar snabbt vid behov och har en stark framdrift. Zonar vann inte oväntat Aftonbladets stora test av eclyklar 2018. Cykeln är utrustad med en kraftfull centermotor som bidrar till att hålla den välbalanserad. Cykeln har en intelligent display med tre assistansnivåer och vid val av program räknar systemet ut hur lång räckvidden blir. Displayen visar även aktuell och genomsnittlig hastighet, tripmätare och odometer. Cykeln har dessutom hydrauliska skivbromsar och Shimano Deore växlar.


Vi reserverar oss för eventuella fel och/eller brister avseende pris och/eller artikelinformation.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2018
Varumärke Batavus
Färg Mattsvart
Hastighet 25 km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Mittmotor
ELcykelmotor Yamaha PW-serie 250W, mittmotor
Batteri Yamaha 400 Wh
Laddningstid 3,5h
Räckvidd 5-8 mil
Display Yamaha avtagbar LCD
Bromstyp Skivbroms
Broms Hydraulisk skivbroms fram och bak
Däck CST Xpedium
Handtag / Sadel Sadel: Selle Royal
Tillbehör ingår Belysning, ramlås
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Deore
Vikt 20,5 kg
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Batavus Zonar E-Go Herr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.