DN Elcykel 2023

Artikelnummer: LICLDN3VXG8003
Denna produkten finns inte längre, vänligen se ersättningsprodukt.

Produktbeskrivning

Detaljer DN Elcykel 2023

DN-cykeln, svensk design utvecklad för nordiskt klimat med genomgående kvalitetskomponenter.

DN-cykeln har under flera år varit en av de modeller från Lifebike som har sålt bäst. Det är en damcykel av traditionellt snitt med alla de detaljer som ska finnas på en sådan; Lågt insteg, bekvämt styre, bra belysning och växlar. Den är utrustad med kedjeskydd som är tillverkat av metall och pedalerna av aluminium gör att man slipper tråkiga plastkomponenter som spricker. Cykeln har en LED-display med tre assistanslägen, samt walk-assist som gör att elmotorn drar även när du går med cykeln.Oavsett om man ska cykla fram och tillbaka till jobbet, åka på utflykt eller uträtta ärenden så kommer cykeln att leverera. Körställningen är bekväm, utrustningen ger trygghet och kvaliteten är påtaglig i varje moment. En DN-cykel som servas regelbundet och får litet regelbunden omvårdnad kommer att skänka in ägare glädje i många år.

Denna elcykel följer svensk standard för elcyklar SS-EN 15194:2017 vilket innebär att den hjälper till upp till 25 km/h och max 250W

Cykeln finns i begränsad upplaga.Cykeln levereras delvis monterad. Styre, pedaler, stänkskärm, framhjul samt cykelkorg monteras av mottagaren.

DN-cykeln är framtagen i samarbete med Elcykelvaruhuset som ansvarar för frakt, eftermarknad och support.

 

Teknisk information

Teknisk information DN Elcykel 2023

Årsmodell 2023
Varumärke Nej
Färg Svart
Hastighet 25 km/h
Hjulstorlek 28''
Ramstorlek 48 cm
Motortyp Framhjulsmotor
ELcykelmotor Borstlös 250w
Batteri 378Wh
Laddningstid 6h
Räckvidd 3-5 mil
Display LED-display
Bromstyp Fotbroms, Skivbroms
Broms Hydraulisk skivbroms + fotbroms
Däck CST 700x45
Lampa Ja, fram och bak
Tillbehör ingår Korg, ej ramlås
Växlar Shimano Nexus 3 med fotbroms
Vikt 23

Manualer

Recensioner

Recensioner DN Elcykel 2023

Du recenserar: DN Elcykel 2023

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.