Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart

Endast 9 kvar på webblagret
 
Produktnamn Webblager
Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart L/57-61cm 2
Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart S/51-55cm 5
Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart M/54-58cm 2
1 149,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart

FÖR OFFROAD-ÄVENTYR

En idealisk hjälm för de första turerna i ojämn terräng. MoTrip MIPS lovar ännu mer säkerhet på turer över berg och genom dalar tack vare det extra stötskyddet.

MTB-hjälmens djupa passform och MIPS-stötskyddet ger bästa möjliga huvudskydd: Vid ett fall kan MoTrip MIPS minska risken för allvarliga huvudskador. För att öka komforten vid terrängkörning är hjälmen också utrustad med MTB-justeringssystemet. Detta gör att du kan anpassa hjälmstorleken och bekvämt göra plats för en hästsvans med det justerbara hjulet på baksidan av huvudet. Börja ditt nästa offroad-äventyr med lätta och välventilerade MoTrip MIPS eller använd den när du pendlar till jobbet.

Teknisk information

Teknisk information Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart

Färg Svart
Varumärke Abus

Manualer

Recensioner

Recensioner Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart

Du recenserar: Cykelhjälm ABUS MoTrip MIPS Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.