CYKELHÅLLARE THULE 970 EXPRESS 2-CYKLAR

Artikelnummer: 970003

799,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer CYKELHÅLLARE THULE 970 EXPRESS 2-CYKLAR

Cykelhållare för dragkroken. Lastar upp till 2 st cyklar. Enkel att använda och att fälla ihop. Levereras med reflexer och remmar för att säkra cyklarna.
Egenskaper: -De mjuka skyddande ramhållarna håller cyklarna på plats.
-Färdigmonterad med spännband och reflexer för extra säkerhet.
-Cyklarna placeras i en bekväm höjd från marken.
-Kan fällas ihop för enkel hantering och förvaring.
-Använd Thule Bike Frame Adapter 982 för transport av cyklar med ramtyper som är svåra att fästa i vissa cykelhållare (till exempel damcyklar, BMX-cyklar och downhillcyklar).
Max last totalt = 30kg

Teknisk information

Teknisk information CYKELHÅLLARE THULE 970 EXPRESS 2-CYKLAR

Manualer

Recensioner

Recensioner CYKELHÅLLARE THULE 970 EXPRESS 2-CYKLAR

Du recenserar: CYKELHÅLLARE THULE 970 EXPRESS 2-CYKLAR

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.