Crescent Elwin 7-vxl Svart 2019

Rea
Artikelnummer: YEC9875135

Klassisk herrcykel

Produktbeskrivning

Detaljer Crescent Elwin 7-vxl Svart 2019

Var det så mycket bättre förr, egentligen? Backarna var brantare, motvinden blåste hårdare och det var nästan omöjligt att komma till jobbet utan svettfläckar på skjortan. Cyklarna var visserligen snygga på ett klassiskt sätt, men det är den här också. På en elcykel som Elwin sitter du lika vackert som farfar gjorde och kan samtidigt njuta av den moderna teknikens fördelar. Tack vare elmotorn och vårt egenutvecklade EGOING-system trampar du på utan större ansträngning, oavsett lutning och vindriktning. Du styr enkelt vilken effekt du önskar, om du vill ha mjuk eller normal start och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Allt sköts från styret och det är inte svårare än att växla. En inbyggd display visar valt effektläge, hastighet, hur mycket laddning batteriet har och hur långt det kan ta dig. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad herrcykel med tidlösa linjer, moderna bromsar, rejäla plåtskärmar, stöd, lås och belysning. Batteriet på på 11.6 Ah sitter enkelt åtkomligt i den kraftiga pakethållaren, som är en integrerad del av aluminiumramen. Att ladda det fullt tar inte mer än 6 timmar.

Teknisk information

Teknisk information Crescent Elwin 7-vxl Svart 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Crescent
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Ramstorlek 51 cm
Motortyp Framhjulsmotor
ELcykelmotor EGOING Front disc
Batteri EGOING 36V 11.6Ah med integrerad belysning
Laddningstid 6h
Räckvidd 4-7 mil
Display TFT, EGOING center USB
Bromstyp Rull-trumbroms, Skivbroms
Broms Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms
Kedja KMC Z408RB
Handtag / Sadel Herrmans CLIK ergonomiskt/Spectra Fluito
Lampa Herrmans MR4
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Vikt 21kg+batteri
Växlar antal 7

Manualer

Recensioner

Recensioner Crescent Elwin 7-vxl Svart 2019

Du recenserar: Crescent Elwin 7-vxl Svart 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.