Crescent Elora 7vxl 2022 Svart

Rea
Artikelnummer: YEC9770046GR

OBS! Om du väljer till vinterdäck glöm inte att ändra antalet till 2st i kassan.

Produktbeskrivning

Detaljer Crescent Elora 7vxl 2022 Svart

Elora är cykeln för dig som vill ha en pålitlig och flexibel elcykel. Den har en aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. En stark och centralt placerad motorn är en del av det det egenutvecklade EGOING-systemet. Den ger dig precis så mycket hjälp du behöver vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar. Displayen på styret ger dig full koll på läget.
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven.Senaste batteristatus ser du i appen.
Elora har 7 växlar, fotbroms bak, rullbroms fram. Avtagbar cykelkorg med AVS-klicksystem i aluminium ingår, precis som stöd, godkänt lås och belysning. En extra väska eller korg fäster du med ett enkelt klick på den smarta pakethållaren. Häng på en kärra bak eller montera barnstol så löser du vardagslogistiken med detta kraftpaket.

Visste du att det väldigt prisvärt alternativ till Elora är Lifebike Classic LUX?

Denna elcykel följer svensk standard för elcyklar SS-EN 15194:2017 vilket innebär att den hjälper till upp till 25 km/h och max 250W

Ladda ned manual

 

Teknisk information

Teknisk information Crescent Elora 7vxl 2022 Svart

Årsmodell 2022
Varumärke Crescent
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Motortyp Mittmotor
ELcykelmotor EGOING Centerdrivet
Batteri EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
Laddningstid 6h
Räckvidd 4-7 mil
Display TFT, EGOING center USB
Bromstyp Fotbroms, Skivbroms
Broms Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Kedja Z610HXRB
Däck Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Handtag / Sadel Herrmans CLIK / Spectra Fluito
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano® Nexus 7® DX
Vikt 27kg
Växlar antal 7

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (2)

Elora elcykelRecenserad av Eva
Betyg
Efter tre års halvårscyklande är jag fortfarande mycket nöjd. Eloracykeln är stadig, bekväm och har en mjuk framfart. Batteritiden räcker väl för 5 mil lagom för fikapaus och omladdning. Cykeln är tung att cykla utan batteri så det är viktigt att planera turerna.
Cykeln är att rekommendera för landsväg eller stad.
(Skrevs den 2022-05-01)
Elora elcykelRecenserad av Eva
Betyg
Efter tre års halvårscyklande är jag fortfarande mycket nöjd. Eloracykeln är stadig, bekväm och har en mjuk framfart. Batteritiden räcker väl för 5 mil lagom för fikapaus och omladdning. Cykeln är tung att cykla utan batteri så det är viktigt att planera turerna.
Cykeln är att rekommendera för landsväg eller stad.
(Skrevs den 2022-05-01)

Recensioner Crescent Elora 7vxl 2022 Svart

Du recenserar: Crescent Elora 7vxl 2022 Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.