Crescent Elis Silver 2018

Rea
Artikelnummer: CYCRELIS24VXLSVRGR
Elis är en hybridcykel med motor i bakhjulet och 11Ah E-goingbatteri på undersidan ramröret.

Produktbeskrivning

Detaljer

Elis är en hybridcykel med motor i bakhjulet och 11Ah E-goingbatteri på undersidan ramröret. Denna elcykel kombinerar prestanda, kvalitet och pris på ett bra sätt, vilket ger dig som pendlar på annat sätt ett kostnadseffektivt alternativ till bil eller kollektivtrafik. Att motorn sitter i bakhjulet innebär att kedja och drev inte utsätts för påfrestningar när du ändrar hastighet eller startar från stillastående. Systemet kallas E-going och är utvecklat av Cycleuropekoncernen där Crescent ingår. Att cykla på Elis är lika enkelt som att cykla på en vanlig cykel, fast mycket mindre ansträngande. Välj effektläge och börja trampa så kommer kraften automatiskt. Vill du ha mer eller mindre hjälp så är det bara att justera med knapparna som sitter på bekvämt avstånd från handtaget. LED-displayen som sitter på styret visar info om batteriets laddning och hur långt du kan cykla innan det är dags att koppla det till ett eluttag. De 24 växlarna, hydrauliska skivbromsar, dämpad gaffel, skärmar och stöd gör Elis till en både praktisk och snabb elcykel. Ramens geometri är hämtad från våra sportiga cyklar och det gör Elis till en elcykel som är skön att pendla på, även om du har riktigt långt till jobbet. Finns också i en damversion med lägre insteg.

Vi reserverar oss för eventuella fel och/eller brister avseende pris och/eller artikelinformation.

Teknisk information

Teknisk information

Varumärke Crescent
Färg Silver
Hastighet 25 km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Bakhjulsmotor
ELcykelmotor E-going 250 W, bakhjulsmotor
Batteri E-going 36V 11Ah
Laddningstid 6h
Räckvidd 5-8 mil
Display E-going
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano 315, hydraulisk skivbroms fram och bak
Kedja Z99
Däck Spectra TERES, Duramax, Reflex, 60TPI, 700x35C
Handtag / Sadel Handtag: Spectra Sport Ergo, Spectra SE ACTIVIUS
Tillbehör ingår Ramlås, skärmar
Dämpning Dämpad
Växlar Bakväxel: Shimano Alivio, Framväxel: Shimano FDM190
Vikt 21,7 kg

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Crescent Elis Silver 2018

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.