Stort elcykeltest visar att elcykeln ersätter bilen

Under 2021 sadlade 75 personer om till en Lifebike, med hjälp av Smartson. Elcyklarna skickades med hemleverans till ett billigare pris. Därefter fick de utvalda testpiloterna i uppdrag att publicera inlägg i sociala medier eller via blogg samt utvärdera på två olika recensionssajter. Det visade sig att 90% av testpiloterna nu har ersatt bilen eller kollektivtrafiken med en elcykel från Lifebike. Vilket både sparar tid, pengar och miljö. Full fart framåt!


 

96% rekommenderar Lifebike Chick

Enligt flera av testpiloterna har Lifebike Chick en snygg design, den assisterar bra i uppförsbacke och är enkel att manövrera.

Några av recensionerna:

”Fantastiskt sätt att cykla på, behöver inte komma fram svettig till jobbet men kan cykla på hemåt! När orken tryter får man den hjälpen som ofta kanske gör att man istället tar bilen! Så mycket som jag cyklat sista månaden var det länge sedan jag gjorde!”

”Jag tycker att den har varit väldigt smidig och funkar väldigt bra för mina behov!”

”Förutom monteringen som gav upphov till Ikea-känslan har jag endast positiva saker att säga! Fantastisk cykel på alla sätt som verkligen bör användas av flera! Den känns säker, effektiv och lyxig. Belysning, display, motor, sadel, växlingen, ja allt känns riktigt bra. PS, fotbroms är något de borde skriva mer om, det är ju magiskt.”

 

93% rekommenderar Lifebike C-mute Uni

Testpiloterna tyckte att Cmute Uni var en smidig, funktionell och robust elcykel med bekväm sadel. Att batteriet var placerat i mitten var uppskattat.

Några av recensionerna:

”En stabil cykel, och verkar otroligt pålitlig. Lätt att sätta ihop och batteriet räcker bra mycket längre än den cykeln jag hade innan. Ett bra köp helt enkelt.”

”Rekommenderar! Jag bor ute i skogen och valde cykel utifrån de förutsättningar jag har. 5km grusväg innan asfalterad väg, därefter 10km in till stan, allt i kuperad terräng. Imponerad över fästet jag fick på grusvägen och hur stark motorn var i backarna! Batteriet räckte hela 60km på nästintill full effekt hela tiden innan det behövde laddas.”

”Komplett cykel med lås ,lyse och cykelkorg som dessutom levereras i princip färdigmonterad ,bara rätta upp styret och skruva ditt pedaler och cykelkorg , otroligt enkel att använda och håller vad som utlovas bra batteritid. Snygg är den också.”


 

83% rekommenderar Lifebike C-mute Speed

Lifebike C-mute Speed är en elcykel som verkligen sticker ut. Den har en sportig look och kommer utrustad med breda däck som gör den riktigt stabil.

Några av recensionerna:


”Därför att det är ett bra sätt att komma igång och röra sig. När man får igång flåset kan man sedan minska motorhjälpen. Sedan slipper man trängselavgift, parkeringsavgift o bensin. Win-win, hälsa, miljö och ekonomi. Den är dessutom fantastiskt enkel att förstå och att använda. Stabil och tålig.”

”Lifebike C-mute SPEED är snygg och bra cykel med kraftig motor som driver på bakhjulet. Cykeln var i princip färdigmonterad endast pedaler och styre skulle monteras.”

”Otroligt bra cykel. Går så otroligt bra. Grymt imponerad. Tog ett tag innan jag fick igång lyset och förstod hur cykeln fungerade. Känner mig så motiverad att cykla i höst och vinter framförallt när det är motvind. Jag hade aldrig tänkt mig att jag skulle ha en el cykeln men är jätteglad att jag ändå valde en elcykel.”