Om Lindhagensgatan


 • Centralt placerad stor butik och verkstad

  Här finns den butik i Sverige som säljer flest mopeder och utför flest service och reparationer på mopeder. Butiken består av två delar, KopEnScooter.Nu samt Elcykelvaruhuset. Totalt har vi en yta av 1400kvm butik, verkstad och lager, unikt placerat i centrala Stockholm.

   

  KopEnScooter

  KopEnScooter erbjuder nya mopeder, elmopeder och motorcyklar från NIU, Kymco, Italjet, Piaggio, Vespa, Derbi och Aprilia. På alla dessa märken utför vi även försäkringsreparationer, reparationer och service. KopEnScooter startade 2005 och har sedan dess varit den ledande aktören inom scooter i Sverige.

  Elcykelvaruhuset

  Elcykelvaruhuset öppnade 2017 i samma butik och där finns Nordens bredaste sortiment av elcyklar. Fokus är högkvalitetsmärken och både Elcykelvaruhusets och KopEnScooters mål är att vara den ledande experten inom elcyklar och scooter. I Elcykelvaruhusets sortiment finns Lifebike, Merida, Batavus, Scott, Trek och Crescent. Självklart erbjuds även service och reparationer på all de elcykelmärken vi säljer.

   

 • Kom och testa våra produkter

  Här finns även goda möjligheter att provcykla och provköra många av de modeller av scooter och elcyklar vi säljer. Ska man hitta den perfekta produkten är det mycket viktigt att klämma, känna och även testa. Detta gör oss unika då många butiker inte har möjlighet att erbjuda provkörning.

   

  Tillbehör

  De viktigaste tillbehören finns här för både elcykel och scooter. Prata med våra experter för att bestämma vilka tillbehör som passar dig bäst.