Lifebike C-MuteC-Mute UniUni är en modern och välbyggd elcykel för den som söker en litet mer aktiv körställning utan att vara extrem. Styret är justerbart så det passar de flesta och korgen tillåter att man får med sig litet mer packning. Den här modellen har utanpåliggande Shimano Acera-växlar, vilket gör att man inte har någon handbroms. I stället har man dubbla hydrauliska skivbroms-ar. Batteriet är snyggt integrerat i nedre ramröret. Det lämnar pakethållaren fri för olika tillbehör. Vad gäller eldriften så är motorn placerad i bakhjulet. Det gör att den har ett något högre vridmoment än de som sitter i framhjulet, vilket gör den starkare. Ramen är vridstyv och stabil. Det här är en cykel som lämpar sig väl för att koppla en vagn efter.  C-Mute Uni var en av våra mest sålda cyklar 2018 och passar lika bra för familjeaktiviteter som för en pendlare som vill ha en litet sportigare elcykel.

18 995 kr

Läs merC-Mute HerrVår populäraste hybrid har blivit ännu bättre! Om man vill ha en elcykel med herram, oavsett om det gäller pendling eller fritid, är detta ett synnerligen prisvärt val. Modellen har till 2019 uppgraderats och baseras nu på storebror C-Mute Speeds exklusiva ram. Den välbyggda ramen, batterikapaciteten och motorns fina vridmoment gör den till en ren nöjesmaskin. Att man sedan inte blir så smutsig då den har skärmar är ju inte så dumt. Batterikapaciteten möjliggör längre turer på uppåt 8 mil. Bra belysning som går på batteriet, gör att man inte bara syns, utan även ser när man cyklar efter mörkrets inbrott. En C-Mute herr kommer att skänka stor glädje till varje användare.

18 995 kr

Läs merC-Mute SpeedDetta är en elcykel som sticker ut, det räcker med att titta på den så ser man att det inte är en vanlig pendlarhoj. Klarlackad borstad aluminium, stänkskärmar följer med men är ej på bild, display integrerad i styret och fetare däck än vanligt. Om man sedan väljer att ta en provtur så känner man omedelbart att ramen är mycket vridstyv, inget svaj någonstans, den gör precis det man vill att den ska göra. Utrustningen på cykeln är vald med omsorg, motorn som sitter i bakhjulet har det högsta vridmomentet av alla Lifebike, vilket ger en hög råstyrka. Hydrauliska skivbromsar Shimano BR-M315 ser till att få stopp på ekipaget utan problem. Vill man ha den till att pendla på till jobbet så kan vi erbjuda montering av skärmar och belysning bak samt reflexer till en extra kostnad.

21 995 kr

Läs mer