DRAX Superior Max - Körupplevelse till en ny nivå

 

 

 

 • DRAX Superior Max - Körupplevelse till en ny nivå

  Glada nyheter! Nu finns efterlängtade DRAX Superior Max i två varianter, den ena med ett uttagbart litiumbatteri, den andra med dubbla uttagbara batterier för enkel laddning. Börja din eldrivna framtid hos Kopenscooter!


  Kraftfull motor och gott om utrymme

  DRAX Superior är en kraftfull elmoped som levereras med en motor på 3kW och två rejäla stötdämpare som bidrar till fantastisk komfort.


  Under sitsen finns det plats för två batterier för extra lång räckvidd, där varianten Superior Max2 levereras med just detta. Superior Max kommer med ett batteri, men det som är positivt med detta är att man även får plats med en integralhjälm under sadeln. Välj den variant som passar bäst efter dina behov.


  Positivt för denna modell är att förvaringsutrymmet är stöldskyddat då det är fastlåst i underkant. För att låsa upp batteriet används samma nyckel som för tändningslåset.

 • Imponerande räckvidd

  Med ett fulladdat batteri kan du köra upp till 80 km. Sträckan är beroende av många parametrar, utomhustemperatur, körstil, din vikt, last, terräng och hur väl du sköter och underhållsladdar ditt batteri. Dubbel körsträcka gäller för dubbla batterier.

   

  Användarvänlig display

  DRAX Superior Max har en tydlig och informativ display som bland annat visar hastighet, batteriets status, mätarställning, utomhustemperatur, klocka och trippmätare. Displayen är ljusstark och mycket användarvänlig.  En elmoped som Superior erbjuder ett helt nytt sätt att ta dig dit du vill på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Varmt välkommen in till butik, hos våra återförsäljare eller handla via vår e-handel där vi erbjuder hemleverans.   

 

Årets nyheter från NIU

Lifebike Monteringsvideo