Batavus Harlem 2023 Dam

Rea
Artikelnummer: BE101624-GR

Skrolla ned så hittar du mer information om cykeln

Valbara tillbehör

599,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
Storlek 
1 079,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
1 249,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
1 249,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
949,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
399,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
Endast 4 kvar på webblagret
 
Produktnamn Webblager
Batavus Harlem 2023 Dam 53cm Restorder
Batavus Harlem 2023 Dam 48cm 4

Ordinarie pris 30 995,00 kr

24 349,00 kr

Från 731 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 24378 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 4083 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2054 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 1148 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 810 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 731 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Batavus Harlem 2023 Dam

Batavus Harlem E-go® kombinerar lättheten hos en stadscykel och komforten hos en klassisk cykel. Med en Harlem E-go® får du en enkel och snabb vardagscykel, som är stylad med råa och fräcka detaljer. Cykeln är lackerad med en exklusiv matt lackering som är matchad med svart sadelstolpe, svart styre, svart nav och ekrar. Den matta ramen kombineras med blanka partier, som ger cykeln ett modernt och elegant utseende.

Modellen är försedd med 7 invändiga Shimano Nexus-växlar, helstäckande kedjeskydd, skivbroms fram och bak, försäkringsgodkänt ringlås, praktiskt styrlås och justerbar styrstam. Dessutom är modellen försedd med en nyutvecklad strålkastare, som kallas Aerflow Vizi-light. Den ger tydliga och kraftfulla varselljus, som även kan ses från sidan.

Damcykeln kommer med en stor praktisk och rymlig korg, som är färgad i samma färg som resten av cykeln. Herrcykeln kommer med frontpakethållare, som du enkelt kan sätta på en praktisk låda. Dessutom har båda modellerna en MIK-bagagehållare, på vilken du enkelt kan montera en korg, väska, transportlåda eller barnstol beroende på dina behov. Harlem E-go® är utrustad med BOSCH-systemet. Ett motorsystem som är tyst, bekvämt och effektivt. Motorsystemet som används på just denna cykel är BOSCH Active. Systemet är lättmanövrerat och kommer med 5 körprogram, så att du enkelt kan anpassa assistansen efter omgivningen. Motorn är vridmomentbaserad, så du får assistans utifrån hur mycket kraft du själv ger. 

Cykeln är väldigt bekväm, har låg tyngdpunkt tack vare mittmotorn. Du kan med lätthet koppla på både cykelvagn och cykelsits för barn, och den starka motorn orkar med.

Med Batavus batteri Bosch Power Pack, kan du nå 4-7 mil, beroende på hur mycket elassistans du väljer att använda. Batteriet sitter på ramen, och är lätt att ta loss och ladda hemma eller på jobbet. Laddningstiden är ca 4-6 timmar till det är fulladdat. Harlem har hydrauliska skivbromsar både fram och bak och kommer utrustad med belysning, stänkskydd och lås som standardutrustning

Denna elcykel följer svensk standard för elcyklar SS-EN 15194:2017 vilket innebär att den hjälper till upp till 25 km/h och max 250W.

Ladda ned manual

Batavus testvinnare

Batavus olika modeller, som Torino, Zonar, Razer, har vunnit många tester. Vilket är förståeligt, för mer välbyggda cyklar får man leta efter. Det är även Sveriges mest sålda elcykel, så du vet att du får valuta för pengarna.

 

Prisgaranti

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcykel till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! 

Köp en Batavus Harlem elcykel från oss på elcykelvaruhuset

Vi har ett brett sortiment av Batavus elcyklar, i olika färger och storlekar, och du är hjärtligt välkommen att komma in och provcykla i vår butik på Lindhagensgatan 51 i Stockholm

 

MIK Fäste

MIK är ett standardiserat fäste för cykeltillbehör. Med bara ett klick kan du fästa valfritt tillbehör med MIK-fäste på cykeln. Det är lika enkelt att ta loss korgen eller väskan.

 Du behöver:

 1. En elcykel utrustad med MIK-pakethållare
 2. Ett kompatibelt tillbehör med MIK-fäste tex. en väska eller en korg

 

Om Batavus

Batavus är ett holländskt företag som började sin cykeltillverkning redan 1904, och är idag en av de ledande leverantörerna av elcyklar. I takt med att marknaden för elcyklar har expanderat har även Batavus börjat fokusera mer på just elcyklar. Elcykelvaruhuset har ett brett utbud av elcyklar från Batavus.

I mer än hundra år har Batavus varit en av de största holländska cykeltillverkarna med en passion för att utveckla och producera kvalitetscyklar för en bred och internationell publik. Denna passion återspeglas i en toppsamling av stadscyklar, elcyklar, touringcyklar och barncyklar. Men också att ständigt komma med smarta och användbara tekniska innovationer som gör cyklingen säkrare och bekvämare.

Ständig förnyelse

Som till exempel våra Aerflow-komponenter, som inte bara är stilistiskt innovativa, utan även ur säkerhetssynpunkt till exempel. Med Aerflow fram- och bakljus till exempel syns du ännu mer, eftersom ljuset även syns från sidan. 

Miljövänlig

Batavus är miljömedvetna med en unik, miljövänlig målningsprocess i sin egen lackeringsanläggning. Denna har en egen vattenreningsanläggning och använder endast vattenbaserade färger.

Teknisk information

Teknisk information Batavus Harlem 2023 Dam

Årsmodell 2022
Varumärke Batavus
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Motortyp Bosch, Mittmotor
Batteri Bosch Power Pack 400Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion display
Bromstyp Skivbroms
Broms Tektro
Däck 47-622
Lampa Batavus Vizi
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Vikt 19,2 exkl. batteri
Växlar antal 7

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Otroligt bra cykelRecenserad av Anna
Betyg
Jag är så otroligt nöjd. Jag ville ha en cykel som ger mig känslan av att jag cyklar själv, men utan att det är jobbigt i alla backar. Och det gör denna. Ju mer kraft jag själv lägger på, desto mer hjälp får jag. Batteriet är litet, och smidigt att ta med sig. Cykeln känns oerhört stabil och gedigen, utan att vara tung. (Skrevs den 2022-11-07)

Recensioner Batavus Harlem 2023 Dam

Du recenserar: Batavus Harlem 2023 Dam

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.