Monark Ellinor 7vxl 51cm blå

Artikelnummer: YEM2975131

16 495,00 kr
From 495 kr
  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 16524 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2774 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1400 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 786 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 557 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 495 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Elcykeln som skapar ”habegär” hos den designmedvetne. I sadeln på Ellinor tar du dig fram med stil. Designen på denna elcykel är klassisk med influenser från dansk och holländsk cykeltradition. Ramen är inte bara fin att se på, den ger dig en sittställning med bra koll på trafiken och du sitter skönt i den mjuka komfortsadeln med retrolook. Framtill har denna elcykel en pakethållare som ger cykeln både karaktär och praktisk funktion då du enkelt kan klicka på och ta av korgar och väskor. Ramens matta blå lack än nästan sammetslik i sin finish och matchas med guldfärgade ekrar och dekor. Med 250 w elmotor i framhjulet tar du dig fram snabbt utan större ansträngning, både mellan stadstrafikens rödljus och på lugna cykelbanor. Trots den moderna teknologin är Ellinor enkel att manövrera. Välj effektläge och trampa, så sköter det intelligenta systemet resten. På styret finns en LED-display där du ser effektläge och batteriets laddnivå. Ett 8,8 Ah batteri sitter integrerat i bakpakethållaren. Denna cykel kommer med skärmar, stöd, lås belysning, sju växlar, handbroms och fotbroms.

Mer information

Mer information

Årsmodell 2018
Typ Dam, Unisex
Varumärke Monark
Färg Mattbla
Hastighet 25km/h
Fälg 28"
Ramstorlek Nej
Rekommenderad ramstorlek 160-170cm, 170-180cm, 180-190cm
ELcykelmotor E-Going
Batteri 8,8Ah
Batteriplacering I pakethållare
Bromstyp Fotbroms, V-broms
Kedja Spectra/KMC STD
Däck Spectra Pergo Duramax Reflex X3 40-622
Handtag / Sadel Herrmans Primergo, Spectra Recta
Tillbehör ingår Frampakethållare, ramlås
Växlar Shimano Nexus 7
VALBART BATTERI Nej
Vikt 25,3kg

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Monark Ellinor 7vxl 51cm blå

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.