Cykelvagn Thule Chariot Cougar 2 Röd

Artikelnummer: TITHVACO2RED450235
Mångsidig vagn för äventyr och vardagstransport. Cykelkit medföljer och tillbehör för jogging, skidor eller promenad finns att köpa till.

8 999,00 kr
From 255 kr
  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 8523 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 1441 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 733 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 417 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 299 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 255 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Mångsidig vagn för äventyr och vardagstransport. Chariot Cougar ger en bra balans mellan funktion och värde vilket gör den till ett bra alternativ för aktiva familjer. Cykelkit medföljer och tillbehör för jogging, skidor eller promenad finns att köpa till.

Mer information

Mer information

Färg Röd
Varumärke Thule

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (1)

SupernöjdRecenserad av Annie
+++++ (Skrevs den 2017-03-13)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Cykelvagn Thule Chariot Cougar 2 Röd

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.