100% EL-Cykel på Elcykelvaruhuset

  • Om oss

  • Fysisk butik

  • Säker e-handel

Välkommen till oss!

Och välkommen hem till Elcykelvaruhuset.se – Elcykelbutiken med Nordens överlägset största sortiment.

Vi har sålt elcyklar sedan 2006, och är idag den marknadsledande återförsäljaren i Sverige med en fysisk butik på Sveavägen 126 i Stockholm, samt en populär e-butik med kunder i 6 länder. Vi erbjuder dessutom ett rikstäckande partnernätverk med över 20 butiker och verkstäder över hela landet. Vi kan idag stoltsera med att Elcykelvaruhuset.se har Nordens största sortiment inom elcyklar med cyklar från över 20 varumärken.


Vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bästa priser. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser. Varmt välkommen hem till oss på Elcykelvaruhuset.se!

Handla tryggt i vår butik!

Sveavägen 126 i Stockholm finner du vår fysiska butik och verkstad där vi erbjuder stora delar av vårt sortiment. Här kan du provköra elcyklar, eller få hjälp med vilken hjälm, vilket lås eller vilka tillbehör som passar dig bäst. Vi erbjuder även reparation och service för dina elcyklar, samt reservdelar till alla våra varumärken.

Nyhet! Kontakta oss här för att boka in en gratis konsultation i butiken!

Våra öppettider är följande:

Vardagar: 10:00 - 18:00
Lördagar: 11:00 - 15:00 (Verkstad stängd)
Söndagar: Stängt

Besök oss virituellt

Handla tryggt online!

Hos oss är det tryggt att handla online. Vi arbetar enbart med pålitliga partners med mångårig erfarenhet av e-handel, och kan garantera din trygghet och säkerhet när du shoppar hos oss.

Vi använder enbart den teknik som är standard för säkra kortbetalningar på internet. Betalning med kort sker alltid över en krypterad sida för att ingen ska kunna komma åt informationen.

Och vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bästa priser. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser. Varmt välkommen hem till oss på Elcykelvaruhuset.se!