Elcykel Ungdom

2 artiklar

per sida

 • Lifebike RUSHR Elcykel Grön

  CYLIRUGRE250101

  Regular Price: 12 995,00 kr

  9 995,00 kr

 • Lifebike RUSHR Elcykel Röd

  CYLIRURED250101

  Regular Price: 12 995,00 kr

  9 995,00 kr

2 artiklar

per sida

Snabbare och roligare barncykel!

Deras telefoner är smarta, varför ska deras cyklar inte vara det?

Med en elcykel orkar barnen längre. Med en elcykel får ditt barn hjälp att trampa i upp för långa backar och över långa sträckor. Du behöver aldrig vara orolig över hur långt ditt barn kommer orka cykla. Med cykelns tramphjälp så orkar ditt barn cykla längre och fortare än på andra cyklar. Det kommer göra aktiviteten roligare och förhoppningsvis bli ditt barns favoritfordon! Du behöver inte längre köpa busskort till ditt barn så hen kommer till skolan. Du behöver inte heller skjutsa ditt barn till skolan, träningen eller kompisen.

Barnen vill cykla mer på en elcykel, det är lättare och roligare att cykla på en smart elcykel framför en "vanlig dum" cykel. Du kan enkelt bestämma en max hastighet på ditt barns elcykel. Det gör du via ditt barns cykel display på elcykelns styre. Cykeln har, när den säljs, en maxhastighet på 15km/h. Behöver du hjälp så kan vi hjälpa dig i butik eller via telefon.

Vi var först i Sverige att börja sälja elcyklar för barn och ungdomar och har därför längst erfarenhet av elcyklar för barn och ungdomar. Vi hjälper er alltid med frågor kring cykeln, batteriet, motorn och displayen.